Παρά τη μεγάλη του αγάπη για την υψηλή ραπτική, ο Κωνσταντίνος Μελής δεν αντιστάθηκε στο να πειραματιστεί με το χώρο της επιστήμης. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το τμήμα των Cybernetics στο City University του Λονδίνου, ένα πεδίο μελέτης το οποίο λατρεύει για τον τρόπο που του έμαθε να αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Έναν κόσμο που δε θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτόν της μόδας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του σε σχολή μόδας και ίδρυσε τον οίκο υψηλής ραπτικής το 1997, σχεδιάζοντας αρχικά συλλογές νυφικών. Τα τελευταία 10 χρόνια συνεργάζεται με το Γιάννη Λάσκο δίνοντας του την καλλιτεχνική διεύθυνση και με τον ίδιο στο τιμόνι του οίκου δημιουργούν ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο που έχει παρουσιάσει σημαντικές συλλογές στην Ελλάδα.

O Γιάννης Λάσκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Το μεγάλο του ταλέντο και η αγάπη του για τη μόδα είχε φανεί από νωρίς καθώς σχεδίαζε γυναικείες σιλουέτες σε όποιο λευκό χαρτί είχε στη διάθεσή του. Μετά τις σπουδές του στο Veloudakis Fashion School της Αθήνας, διακρίθηκε ως ένας από τους ανερχόμενους νέους σχεδιαστές της γενιάς του, για το διαγωνισμό του περιοδικού μόδας Madame Figaro. Κατόπιν συνεργάσθηκε με την fashion editor Αθηνά Ματίς (αρχιτέκτων, trend consultant), για τα περιοδικά Votre Beaute και Maison Decoration. Θεωρεί πολύ σημαντική στιγμή τη γνωριμία και συνεργασία του με τον Γιάννη Τσεκλένη. Στην πορεία εργάσθηκε ως βασικός σχεδιαστής μεγάλων εταιριών prêt-a-porter. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου “Konstantinos Melis by Laskos” και υπογράφει επώνυμα τις συλλογές του.

” Η Ισχύς εν τη ενώσει” είναι το μότο του Κωνσταντίνου Μελή και του Γιάννη Λάσκου, οι οποίοι κλείνουν 10 χρόνια συνεργασίας τον επόμενο Νοέμβριο. Το πρώτο διάστημα επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στη δημιουργία νυφικών φορεμάτων με πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό.
Τα 5 τελευταία χρόνια είναι παρόντες και στο χώρο των φορεμάτων υψηλής ραπτικής, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια. Αξέχαστο και «αιρετικό» έχει μείνει στο μυαλό όλων το πρώτο τους show “Heresis” ως το πιο ολοκληρωμένο και avant garde catwalk, ενώ το show “Idiosyncrasy” απέσπασε τις καλύτερες κριτικές κοινού και δημοσιογράφων μόδας. Έχουν ντύσει το σύνολο σχεδόν των ελληνίδων stars, παρουσιάζοντας αξέχαστα look στο red carpet. Δημιουργίες τους έχουν πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικά shows, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.
Έχουν στο ενεργητικό τους την πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, για την Όπερα “La sonnambula” του Vincenzo Bellini. Το τελευταίο διάστημα η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη εμπιστεύεται τις εμφανίσεις της στους δύο σχεδιαστές.
Εξώφυλλά τους, fashion editorials και συνεντεύξεις τους έχουν φιλοξενηθεί από όλα τα μεγάλα περιοδικά στην Ελλάδα.